"Çetinçalı neden halen atılmadı?"

Galatasaray'ın genel kurulunda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmesine muhalefet olup resmen FETÖ propagandası yapan Doğan medyasının muhabiri Kadir Çetinçalı'nın halen atılmamış olması tepki çekti. Sosyal medyada " O hainler yetmez Kadir Çetinçalı neden atılmadı" denildi.

Giriş Tarihi 26 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 26 Mart 2017, 22:59
Çetinçalı neden halen atılmadı?

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın önceki gün düzenlenen mali genel kurulu skandal görüntülere sahne olmuş firari FETÖ'cüler Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraç edilmesi reddedilmişti.

İhraçların görüşülmesinden önce sahneye çıkıp açıkça FETÖ propagandası yapıp örgüt militanları Hakan Şükür ve Arif Erdem'i savunup devleti suçlayan Doğan medyasının muhabiri Kadir Çetinçalı halen G. Saray'da kongre üyesi.

Alınan skandal karara gelen büyük tepkiler üzerine Galatasaray yönetimi bugün yapılan acil toplantı sonrasında FETÖ ile bağı açıkca belli olan Hakan Şükür ve Arif Erdem ile bağlarını kopardı. Ancak Genel Kurul'da açıkça örgüt propagandası yapan kongre üyesi Kadir Çetinçalı'nın halen görevde olması tepkilere neden oldu.

Kadir Çetinçalı'nın, 3 yıl önce de sosyal medyadaki hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alçakça küfür ettiği ortaya çıkmıştı. Ancak Aydın Doğan FETÖ'cüleri destekleyen Çetinçalı'ya sahip çıkıp Doğan Haber Ajansı Galatasaray muhabiri olarak beslemeye devam ediyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tıpkı teröristbaşı Fetullah Gülen gibi "beddua" eden Doğan grubu elemanının tutuklu FETÖ'cü terörist Mehmet Baransu ile de pozları vardı.

Galatasaray Genel Kurulu'ndaki konuşması ve geçmişini görenlerin aklına Çetinçalı'nın FETÖ ile bir bağı olup olmadığı sorusu geliyor.

İşte sosyal medyadaki tepkilerden bazıları: