Fitness fücur!

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ikinci olan Merve Karakaya, şampiyon Derya Mutlu'ya internetten hakaret yağdırdı. Mutlu, soluğu savcılıkta aldı. Kalça davasında Karakaya'nın 2 yıla kadar hapsi isteniyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 02:32
Fitness fücur!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen 2016 Türkiye Şampiyonası ile Milli Takım seçmeleri 14-17 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşti. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen şampiyonada 500'ün üzerinde sporcunun verdiği mücadele nefesleri kesti. Ancak şampiyonanın ardından, yaşanan çirkin kavga herkesi şaşkına çevirdi! Olayın fitilini ateşleyen ise kadın sporcuların mücadele ettiği bikini fitness disiplininde İzmirli Derya Mutlu birinci, Merve Karakaya'nın ikinci seçilmesiydi. Karakaya, ikinciliği hazmedemedi, daha önce 6 kez Türkiye Şampiyonu seçilen Mutlu'ya sosyal medya üzerinden hakarete varan ifadeler sarf etti. Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşıp, altına "Türkiye Şampiyonası bikini fitness kategorisinde ikinci oldum. Aslında adil şartlarda yapılsaydı, çok gurur verici bir başarı olabilirdi. Hakkım ikincilik olsaydı önünde saygıyla eğilir, tebrik ederdim. Her ne kadar orada izleyen herkes her şeyi görmüş, duymuş olsa da bu sonucu değiştirmiyor.

SOLUĞU SAVCILIKTA ALDI
Maalesef yürüyüşü çeyrek, dönüşler form, hepsi ortada. Özellikle ikinci kıyasta olmayan kalça pozisyonlarını çıkarırsın. Yazılacak çok şey var daha aslında ama tek söyleyeceğim sen podyumda benimle yarışırken türlü türlü oyunlarla birinci olursun" yazdı. İnternette kendisi hakkında yapılan yorumları gören Mutlu, neye uğradığını şaşırdı. Avukatı Mehmet Bülent Ötkün aracılığıyla soluğu savcılıkta aldı. Savcı, internet üzerinden sporcuya hakaret yağdıran şüpheli Merve Karakaya hakkında iddianame hazırladı. Karakaya, önümüzdeki günlerde hakaret suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

CEYHAN TORLAK