Katliamdan yasak aşk çıktı

Hüseyin Tiryaki ve tüm ailesini katleden, ardından da kendi kafasına sıkan cani, eczacı Hakan Kılıç çıktı. Kılıç’ın cinayetleri yasak aşk yüzünden işlediği anlaşıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2017 Güncelleme 19 Ocak 2017, 00:25
Katliamdan yasak aşk çıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir'de önceki gün bir aileye yok oldu. Kan donduran katliamın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin Tiryaki'nin o dönemde ikinci eşiyle evli olan annesi Aysel Aslan, 7-8 yıl önce Hakan Kılıç'ın babası Murtaza Kılıç ile yasak aşk yaşamaya başladı. Murtaza Kılıç, kadına maddi destekte bulundu. Hüseyin Tiryaki de bir dönem Hakan Kılıç'ın eczanesinde çalıştı. Bu arada Aslan'ın ikinci eşi Mehmet Aslan, 2 yıl önce denizde boğuldu. İki sevgili daha da yakınlaştı. İddiaya göre Hakan Kılıç babasının paralarını yediğini düşündüğü Aysel Aslan'dan intikam almaya karar verdi.

SON ANDA KURTULDU
Olay günü aracına aldığı Hüseyin Tiryaki'yi başından vurdu. Cesedi yol kenarına attı. Daha sonra kendisini tanıdıkları için eve alan Tiryaki'nin 3 aylık hamile eşi Fadime Tiryaki'yi annesi Aysel Aslan'ı ve üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ı katletti. Ardından da evine gitti. Eşi İlknur Kılıç'ında polise, "Eşim hayatında tavuk bile kesmedi. Bu işi nasıl yaptı, inanamıyorum" dediği öğrenildi. Bu arada Hüseyin Tiryaki'nin diğer üvey kardeşi üniversite öğrencisi Emre Can Aslan'ın, olay sabahı erken saatte evden çıktığı için öldürülmekten son anda kurtulduğu belirtildi.

CEYHAN TORLAK