Çocukların ruhunu besleyin

Futbolcu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal, oğlu ile birlikte katıldığı fuarda eğitimin önemine dikkat çekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2016 Güncelleme 18 Aralık 2016, 00:00
Çocukların ruhunu besleyin

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Anne Bebek Çocuk Fuarı'na oğlu Mehmethan ile birlikte katıldı. Yaptığı hayır işleri ile adından söz ettiren Selda Topal, öğrencilerin yaptığı sevgi temalı kartpostallardan aldı. Eğitimde temel olarak ruhu beslemek gerektiğinin söyleyen Topal, anne-babalara şu önerilerde bulundu:

VELİLERE TAVSİYELER
"Çocukların eğitim alacağı kurumu seçerken annelerin ilk olarak ahlaklı, iyi karakterli, sosyal sorumluluk bilinci ve algısını benimsemiş ve her şeyden önemli insan ayrımı yapmadan yetiştirebilecekleri okulları seçmeliler. Mehmethan küçük olduğu için oyun okulları ile devam ediyoruz. Her ne olursa olsun ruhunu da iyileştirecek, iyi yapacak etkinliklerin bol olduğu yani matematiği, feni her yerde öğrenebilirler ve o matematik, fen vs. okulda öğrendiğimiz şeylerin hangisi bir işimize yarıyor ki. Aslında temel olan bence ruhu beslemek."

'METEHAN YALNIZ DEĞİL'
Oğlu Metehan ile birlikte fuarda eğlenceli vakit geçiren Selda Topal, ikinci bir çocuk isteyip istememesi ile ilgili olarak şunları söyledi: "Metehan hiç tek çocuk gibi büyümedi. Bizim evde mutlaka Metehan'ın kuzenleri, yeğenleri, okul arkadaşları, oturduğumuz yerdeki arkadaşları her gün gelir. Evde hep 5-6 çocuk olur."