Son sahne!

Geçirdiği motor kazası sonucu ağır yaralanan ünlü oyuncu İsrafil Köse’nin durumunun kritik olduğu öğrenildi. Köse’nin makinaya bağlı olarak yaşadığı belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2016 Güncelleme 23 Ağustos 2016, 01:10
Son sahne!

İÇİNDEKİLER

Birçok dizi ve filmde rol alan İsrafil Köse, önceki gün Kadıköy'de trafik kazası geçirdi. Ünlü oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı. Durumu kritik olan Köse'nin makinaya bağlı olarak yaşadığı söylendi. İsrafil Köse'nin yakınları ve hayranları kaldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne akın etti. Oyuncunun eşi Şengül Köse, "Eşim motoruyla giderken sağ şeritte yanlış duran bir taksi kontrolsüzce sürücü kapısını açmış. Kapıya çarpınca motoruyla beraber 14 metre sürüklenmiş. Kaldırıma çarpıyor ve motoru tekrar sürüklenip İsrafil de bir yere çarparak durabiliyor. Endişeli gözlerle bekliyoruz" dedi.

'SABAHA BULMAYABİLİR'
Köse'nin birlikte çalıştığı yakın arkadaşı Oyuncu Çetin Altay da, "Bize 'Makinaya bağlı yaşıyor şu an. Kafatasında çok büyük kırıklar var. Tam durumuna kara vermemiz için bazı tetkikler yapmamız gerekir, bunun içinden makinadan ayırmamız gerekir. Makinadan ayırdığımız zaman 1.5, 2 dakika sürmez yaşaması. Sabahı bulmaya bilir' denildi. Makinadan ayrıldığı zaman yaşamayacağı için şimdilik bekliyoruz. Ama iyiye giden hiç bir şey olmadığını tekrar söylediler" diye konuştu.