Son pişmanlık

Seçkin Sarıkurtbay, ayrı yaşadığı eşinin yanına gitti. Çocuklarını da alıp parka götürdü. Her şey güzel giderken herkesin gözü önünde eşine kurşun yağdırdı. Sonra da ölen ayrı yaşadığı karısı Özlem’i öpüp, haykırdı: Ne olur ölme!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2016 Güncelleme 03 Temmuz 2016, 00:00
Son pişmanlık

İÇİNDEKİLER

Erkek şiddetine dün bir yenisi eklendi! Her şey bir buluşma ile başladı... Antalya'da yaşayan Seçkin Sarıkurtbay, bir süre önce evi terk etti. Kocaeli'ne yerleşti. Geride ise karısı ve 2'si erkek 3 çocuğu vardı. Dün terk ettiği eşi ve çocuklarının yaşadığı Kepez'e gitti. Eşiyle buluştu. Çocuklarını özlediğini görmek istediğini belirtti. Karısı Özlem Sarıkurtbay da bu durumu anlayışla karşıladı. Özlem Sarıkurtbay eski çocuklarını ve bir tanıdığını alıp öğle saatinde kocası Seçkin'in beklediği Fabrikalar Mahallesi'ndeki Kızılay Parkı'na gitti. Çift burada hep birlikte konuşarak hasret giderdi. Çocuklar da uzun zamandır görmedikleri babalarınıa sarılıp özlemlerini dindirdi.

'SANA BİR ŞEY OLMASIN'
Bir süre sonra da oyun oynamak için parkın içlerine doğru koştu. Bu sırada karı-koca arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıkurtbay, çantasından özel yapım kısa namlulu tüfek çıkardı. Eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Göğsünden yaralanan talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı. Ve, 'Seni seviyorum. Çocuklarımıza iyi bak' diyerek son sözünü söyledi. Eşini katleden adam ise karısının başını dizlerine koyup, "Ne olur ölme, sana birşey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. Eğilerek eşini alnından da öptü. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gitti. Sağlık ekibinin tüm müdahalesine rağmen 3 çocuk annesi kurtarılamadı.