Kahraman öğretmen

İzmir’de cesur bir öğretmen, tacizci müdürü ifşa etti. Tehdit edilmesine rağmen korkmadı ve dün sapık müdürü tutuklatmayı başardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2016 Güncelleme 29 Haziran 2016, 00:02
Kahraman öğretmen

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Menderes ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce yaşları 6 ile 11 arasındaki 6 kız öğrenciye cinsel içerikli film izlettiği ve cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında 102 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan emekli öğretmenin yargılanmasına dün devam edildi. Mahkeme heyeti, mağdur Ş.Y'nin ifadesinin alınmasının ardından sanığın tutuklanmasına karar vererek duruşmayı erteledi. Ancak olayın ardından kahraman bir öğretmen çıktı. Saadet Özcan adlı öğretmen, İzmir Menderes'teki okula tayin edildiğinde büyük mutluluk yaşadı. Başarılı çalışmalara imza atan Saadet öğretmen, önemli bir konu görüşmek için gittiği müdür Adil Ş.'nin odasında şok yaşadı. Çocukların masanın altında olduğunu gören Saadet öğretmen, daha sonra öğrencilerle konuşmaya başladı.

ÖZCAN'A TEBRİK YAĞDI
Öğrencilerine "iyi sevmek ile kötü sevmek" arasındaki farkı anlattı. Cinsel tacizi anlatıp bunu yaşarlarsa söylemelerini istedi! Ertesi gün birçok çocuk geldi. "Müdür beni kötü sevdi" dedi. Saadet öğretmen, hemen polise haber verdi. Bunun üzerine tehdit edildi! Ancak o, yaşanan ahlaksızlığa karşı geri adım atmadı. Mücadele etti. Sapık müdürü, tutuklatmayı başardı. Sosyal medyada da Saadet Özcan'a tebrik yağdı.

MÜDÜR BENİ KÖTÜ SEVDİ!
Saadet Özcan, dün yaptığı açıklamada her dürüst insanın yapması gerektiği gibi davrandığını söyledi.