Ucuz hayat

Selahattin İnci, sahibi olduğu kebapçının yanındaki caminin tuvaletine gitti. Evlatlarına ekmek götüren işletmeci Fırat Karavil’e 1 TL vermemek için kurşun yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2016 Güncelleme 21 Haziran 2016, 00:16
Ucuz hayat

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da tüyleri diken diken eden bir cinayet işlendi. Lüks kebap dükkanı sahibi olan Selahattin İnci, geçen Cumartesi günü Maslak'ta bulunan şubeye gitti. Kebap dükkanın sahibi olan kayınbiraderini ziyarete giden Bayram A., Üçyol Camii'nin tuvaletine girdi. Çıkışta işletmeci Fırat Karavil (40), ücreti olan 1 TL'yi istedi. Ancak Bayram A., üzerinde para olmadığını söyledi. Bunun üzerine Karavil, "Buradan kazandığım 1 liralarla ailemi geçindiriyorum. Senden, ondan, bundan almazsam nasıl para kazanabilirim?" dedi. İkili arasında tartışma yaşandı. Karavil, bıçakla adama saldırdı.

EŞİ HER ŞEYE TANIK OLDU
Olay sonrası parayı vermeden caminin bitişiğindeki yanındaki kebap dükkanına giden Bayram A., kayınbiraderine olanları anlattı. Sinirlenen Selahattin İnci (32) ve Mustafa İnci (25), silah alarak Karavil'in yanına gitti. 2 kardeşten Selahattin, kardeşinin getirdiği tabancayla Karanvil'i vurdu. Sağ göğsüne kurşun isabet eden 2 çocuk babası Karavil öldü. Ancak müftülük tarafından verilen caminin ve tuvaletin yanındaki odada ailesiyle yaşayan talihsiz adamın eşi Didem Karavil yaşananlara anbean tanık oldu. Dün eşinin cenazesini defnettikten sonra da akıllara durgunluk veren detayları anlattı: "İftarımızı yaptık, namazımızı kıldık. Tuvaletten kapı sesi geldi. Eşim bunun üzerine tuvalete yöneldi. Yan taraftaki restoranın sahibinin oğlu tuvaleti kullanmış. Eşim '1 lira ücreti var. Ücreti verir misiniz?' dedi. O da 'Bozuğum yok' dedi. Daha sonra eşime 200 lira vermiş. Eşim 200 lirayı bana verdi ve bozmamı istedi. Ben de 200 lirayı bozdum ve eşime geri verdim. Eşim adama paranın üstünü verdiği sırada '1 lira için 200 lirayı da bozdun' dedi. Eşim de 'Hakkımı istiyorum' diye cevap verdi. Bu sırada eşimi tahrik etti; tartışma çıktı. Eşim bana 'Tabanca çekiyorlar, polisi çağır' diye bağırdı. Tam polisi ararken tabanca patladı. Eşim tek kurşunla öldü."


Selahattin İnci

Fırat Karavil'in cenazesi bugün helallik alınması için öldürüldüğü tuvaletin yanındaki bir odasında kaldığı cami önüne getirildi. Karavil'in yakınları hapse atılan Selahattin İnci'nin restoranının duvarlarına sprey boyalarla 'Katiller' yazdı.