Keyifler kebap

Y.G. adındaki kadın Seyhan’da bin 617 lirasını düşürdü. 3 mendilci çocuk parayı alıp aralarında paylaştı. Kebap ziyafeti yaptı. Biri bisiklet diğeri telefon aldı. Karakola gidince 3’ü de oynadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2016 Güncelleme 10 Nisan 2016, 00:00
Keyifler kebap

İÇİNDEKİLER

Adana'da ilginç bir olay yaşandı! Seyhan'da bir ayakkabı firmasında çalışan Y.G. (33) adındaki kadın, 4 Nisan'da Ziyapaşa Bulvarı'ndaki bir ATM'den maaşını çekip cebine koydu. Ardından, Şinasi Efendi Caddesi'nden çalıştığı iş yerine doğru giderken cebindeki toplam bin 617 lirayı düşürdü. Farkına varmadan yoluna devam etti. Bu sırada caddede mendil satan 3 çocuktan biri yere düşenin ne olduğunu merak etti. Yerini terk edip gitti. Yerde bulunanın para olduğunu görünce diğer arkadaşlarına haber verdi. Biri yerden parayı aldıktan sonra 3'ü de olay yerinden hızla uzaklaştı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Genç kadın ise maaşının olmadığını iş yerine gittikten sonra anladı. Geçtiği güzergahları kontrol etti. Bulamayınca polise gitti. Ekipler, olay yerinde inceleme yaptı. Güvenlik kameralarından paraları çocukların aldığını tespit etti.

ÇALMADIK, BULDUK!
Daha sonra çocukların sürekli mendil satan A.B. (11), A.D. (12) ve A.D. (13) isimli çocuklar olduğu belirlendi. Ekipler, 3 arkadaşı evlerinden aldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Burada psikolog eşliğinde ifadeleri alındı. Parayı paylaştıklarını belirten çocuklar, "Parayı çalmadık, bulduk. Kadın ile görüşebilseydik helal etmesini isteyecektik" dedi.