Sabıkalı dolap!

Aksaray’da turist Fadel’i darp edenlerin daha önce polis memuru Ahmet M.’yi de tartakladığı ortaya çıktı. Hakim de esnafı uyardı: Dolabı şimdi tamir ettir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2016 Güncelleme 04 Nisan 2016, 02:16
Sabıkalı dolap!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Aksaray'da geçen ağustosta İrlandalı turist Mohammed Fadelabbous, Şenol Palan'ın büfesine girdi. Su almak isterken dolaptaki şişeler yere düştü. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü. 15 kişilik grup turiste saldırıp yaraladı. Taraflar davalık oldu. Geçen hafta görülen ilk duruşmada ilginç bir detay ortaya çıktı. Aynı esnafın olaydan 40 gün önce dolap kapağını sert kapattığı için polis memuru Ahmet M.'yi darp ettiği öğrenildi. İddiaya göre Palan, polise "Hayvanlık yapma, dolabı kıracaksın' dedi. Ardından kolundan tutup dışarı çıkardı. Bu sırada büfenin diğer işletmecisi Rıdvan Gülle bıçakla Ahmet M.'ye saldırdı. Aynı grup yine hucuma geçti. Kavgayı polis ayırdı. Ardından Palan hakkında, 6 yıla kadar, Rıdvan Gül için de 1 yıla kadar dava açtı.



'ANLAŞILAN BAŞINA DAHA ÇOK İŞ AÇACAK'
Duruşmada konuşan Ahmet M. talihsiz olayı anlattı. Sanık Şenol ise şakalaştıklarını iddia etti. Bunun üzerine hakim Palan'a, 'Sen bu dolabı tamir etmeye başla. Yoksa başına daha çok iş açacak" dedi.

Ümit UZUN