Veda günü

Karnesini alırken aniden rahatsızlanan 13 yaşındaki Açelya hayatını kaybetti. Küçük kız gözyaşları arasında toprağa verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2016 Güncelleme 25 Ocak 2016, 00:00
Veda günü

İÇİNDEKİLER

Balıkesir'de ilkokul öğrencisi 13 yaşındaki Açelya Ergin önceki gün karnesini almak için okula gitti. Aniden rahatsızlanan Ergin, öğretmenleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Beyninde baloncuk oluşan Açelya Ergin'in dün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Açelya'nın organlarını bağışlamaları üzerine karaciğer ve böbrekleri Uludağ Üniversitesi'nde nakil bekleyen hastalara gönderildi.

TABUTUNA SARILDI

Bahadır Ergin ve eşi Gülçin Ergin'in tek çocukları olan Açelya'nın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Paşa Konak Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Cenaze töreninde, babası Bahadır Ergin ve annesi Gülçin Ergin, Açelya'nın tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze törenine Açelya'nın yakınları, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Dursun Mirza ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, öğretmenler ve okul arkadaşları katıldı. İlçe Müftüsü Süleyman Çelik'in kıldırdığı namaz ardından Açelya Ergin'in cenazesi Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.