Trajikomik

2 arkadaş, sinemada komedi filmi izledi. Yapılan esprilere kahkaha ile gülen ikili, polise şikayet edildi. Sinema keyfi karakolda bitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2015 Güncelleme 05 Aralık 2015, 00:00
Trajikomik

İÇİNDEKİLER

ERZURUM'da komedi filminde 'fazla gülen' 2 arkadaş, karakolluk oldu. Olay, 1 Aralık'ta yaşandı. Dağcılık antrenörü Çetin Bayram ve tasarımcı Ufuk İnce, Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini izlemek için Palandöken İlçesi'ndeki sinemaya gitti. İkili, iddiaya göre, filmdeki esprilere yüksek sesle güldü. Ön sırada oturan S.K. ise kahkaha atan 2 arkadaşı uyardı. Film arasında da ikiliyi yine aynı konuda uyaran S.K., soluğu karakolda aldı. S.K.'nin şikayeti üzerine sinemaya giden sivil polisler, filmin bitmesini bekleyerek Bayram ve İnce'yi gözaltına aldı.

'NEDEN GÜLÜYORSUNUZ?'

Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen iki arkadaş, ifadeleri alındıktan sonra sabaha karşı serbest bırakıldı. Hayatları boyunca unutamayacakları bir olayla karşılaştıklarını belirten Çetin Bayram, "Güldüğümüz için karakolluk olacağımız aklımıza bile gelmezdi" dedi. Komedi filmine eğlemek, gülmek için gittiklerini vurgulayan Ufuk İnce ise "Ön sırada oturan bir arkadaş bize sürpriz yaptı ve 'Neden gülüyorsunuz?' dedi. Komedi filminde cevabı verilmesi en zor soruyu sordu" diye konuştu.