Aile boyu katliam

İstanbul Esenyurt'ta cinnet getiren gümrük muhafaza memuru, öğretmen olan eşini ve 3 yaşındaki oğlunu katletti. Daha sonra da kendi canına kıydı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2015 Güncelleme 04 Kasım 2015, 00:00
Aile boyu katliam

İÇİNDEKİLER

BİR aile yok oldu. İstanbul Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Nejdet Arıkan'dan 2 gündür haber alamayan iş arkadaşları dün Arıkan'ın Esenler'deki evine gitti. Arıkan'ın arkadaşları defalarca evin ziline bastı fakat kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Polis çilingir yardımıyla kapıyı açtı. Ekipler evde Necdet Arıkan, eşi Figen ve 3 yaşındaki oğulları Efe'nin cesetleriyle karşılaştı.

YANI BAŞINDA!
Anne ile çocuğun kanlar içindeki cansız bedenleri yataklarında, baba Necdet Arıkan'ın cansız bedeni ise Efe'nin yatağının yanı başında, duvara yaslanmış halde bulundu. İlk belirlemelere göre, cinnet getiren Necdet Arıkan'ın ruhsatlı tabancasıyla önce eşini ve oğlunu başlarına ateş ederek öldürdüğü, ardından aynı şekilde intihar ettiği belirlendi. Cinnetin sebebi henüz belirlenemezken, evde yapılan aramada herhangi bir intihar notuna rastlanmadı. Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Burdur'a götürüldü.

Deniz DERİN -Fatih ULAŞ