Psikopatı kim koruyor

Develi Kebap'taki kezzaplı psikopat dehşeti, cevapsız soruları da beraberinde getirdi. Aileler, 'Psikopat, neden yakalanmadı', 'Restoranın tanıdığı mı?', '120 kamera kapalı mı?' ve 'Psikopatı kim koruyor?' sorularıyla isyan etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2015 Güncelleme 22 Ekim 2015, 00:00
Psikopatı kim koruyor

İÇİNDEKİLER

Ataşehir'deki ünlü Develi Kebap'ta cumartesi günü korkunç bir olay yaşandı... Yemek yiyen müşterilerin çocuklarını bıraktığı oyun salonuna, bir psikopat girdi. Saldırgan, elindeki karton bardakta kezzabı, çocukların üzerine döktü. Bir çocuk gözlerini kaybederken, 3 çocuk da yaralandı. Aileler ve sosyal medya, yaşanan olay ve sonrasındaki gelişmelere tepki gösterdi. Çocukları yaralanan aileler, 120 kamerası olan restoranda sistemin bakımda olmasına tepki gösterdi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri de kamera sisteminin kapalı olmasına tepki gösterdi. Bu konuyla ilgili yasal işlemlere de başlandı. Develi Kebap'ı dava edeceklerini söyleyen aileler, saldırganın yakalanmamasına da isyan etti. Aileler, yara almayan çocukların bile büyük travma yaşadığını belirterek, "Burada birinci suçlu restoran yetkilileri. Bir psikopat, elini kolunu sallaya sallaya çocukların bulunduğu bölüme giriyor ve kezzap atıyor. Bunun bedeli olmalı" dedi. İşte olayla ilgili sosyal medya yorumları:

Develi Kebap, kapatılmalı. Çünkü en büyük suçlu psikopat ve restoran.
O çocukların kör olan gözlerinin hesabını kim verecek?
Kameraların tümünü bakıma alanla psikopat aynı derecede suçludur.
Aileler, dava açmalı. Develi en ağır şekilde cezalandırılmalı.
Develi, para kazanmanın her şey olmadığını anlamalı. Ya da ceza ile anlatılmalı.



AÇIKLAMAYA BAK
17 Ekim Cumartesi akşamı Ataşehir Şubemizde bizleri büyük üzüntüye boğan, adı tarifsiz bir olay yaşanmıştır. Söz konusu olay adli makamlara intikal eden ve Adli Makamlar tarafından titizlikle araştırılan, soruşturması devam eden bir olaydır. Ayrıca şirketimiz üzerine düşen tüm yükümlülük ve sorumluluğu yerine getirerek Adli Makamlar ile tüm bilgileri paylaşmakta ve her türlü yardımda bulunmaktadır.



Gözü kör olan çocuğun ailesi, zor tutuldu. Olayın yaşandığı restoranı basmaya kalkan aile üyeleri, güçlükle sakinleştirildi.