Renkli danışmandan kara haber!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün LGBT aktivisti danışmanından, acı haber geldi. Boysan Yakar, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2015 Güncelleme 07 Eylül 2015, 01:41
Renkli danışmandan kara haber!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Mustafa Sarıgül ile Hayri İnönü arasındaki kavgalarla gündeme gelen Şişli Belediyesi, dün acı haberle sarsıldı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün danışmanı ve LGBT aktivisti Boysan Yakar (31), Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde geçirdiği kaza sonucu 4 kişiyle birlikte hayatını kaybetti. Acı olay önceki akşam meydana geldi.

5 KİŞİ CAN VERDİ
Kemal Tehiroğlu
yönetimindeki araç, İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın aracıyla çarpıştı. Kazada tam bir can pazarı yaşandı. Tahiroğlu'nun kullandığı otomobilde bulunan Ali Çiftçi ve Sadık Toker ile diğer aracın sürücüsü Boysan Yakar, Zeliha Deniz ve Mert Serçe can verdi. Boysan Yakar'ın ölüm haberi, görev yaptığı Şişli Belediyesi'ndeki çalışma arkadaşları ve yakılarını yasa boğdu. Danışmanın ölüm haberini aldıktan sonra Twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, "Çalışma arkadaşımız Boysan Yakar'ı trafik kazası sonucu kaybettik. Ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. Seni çok arayacağız Boysan..." diye yazdı.