Ne çektin be OSMAN

İzmir'de 22 yıllık evliliğinin ardından 2 çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenip büyük şok yaşayan hurdacı Osman Çürümez'e bir darbe daha... Talihsiz adam, 2. evliliğinde de aynı durumla karşılaştı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2015 Güncelleme 17 Haziran 2015, 00:00
Ne çektin be OSMAN

İÇİNDEKİLER

Türkiye, hurdacı Osman Çürümez ismini 6 yıl once İzmir'den gelen ilginc bir haberle duydu. O zaman 15 ve 12 yaşlarında iki cocuğu olan Çürümez, aynı zamanda koylusu olan 22 yıllık nikahlı eşi Nimet Çürümez ile tartıştı. Tartışma kavgaya donuşunce kadın, eşyalarını toplayıp cocuklarını da yanına alarak Ankara'daki ailesinin yanına dondu. Telefon acıp ofkeli eşini ikna etmeye calışan Osman Curumez, "Bari çocuklarımızı düşün. Ne olur geri dön" dedi. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Kadın, "O çocuklar senden değil zaten, eniştenden" deyince Curumez'in adeta başından kaynar sular dokuldu. Kulaklarına inanamayan adam, hemen boşanma davası actı. Ardından cocuklar icin DNA testi yaptırdı. Raporlarda, cocukların Curumez'den olmadığı ortaya cıktı. Curumez, yıllardır "evladım" diye bağrına bastığı iki cocuğu nufusundan duşurdu. Kendisini aldattığı belgelenen kadına ise "hakaret" ve "ölümle tehdit" iddialarıyla dava actı. Kadın, 1800 lira para cezası ile 9 ay hapse mahkum oldu. Cezaevine konuldu. Curumez ayrıca eski eşi ve kendisini birlikte aldattığı ablasının eşi A.Y'ye 200 bin TL tazminat istemiyle dava actı. Yaşadığı şok nedeniyle psikolojisi bozulan ve 3 ay hastanede kalan Curumez, 2012 yılında ise Denizli Otogarı'nda Naime Güneş'le tanıştı. İlk eşinden 13 yaşında bir oğlu olan Naime Guneş'le nikahsız birliktelik kuran Curumez, 2 yıl sonra baba olacağını oğrenince buyuk sevinc yaşadı. Ancak sevinc kısa surdu. Guneş, doğuma sayılı gunler kala Curumez'e hayatının ikinci şokunu yaşattı. Cocuğun, Curumez'den değil Denizli'de tanıştığı M.C.'den olduğunu soyledi. Cılgına donen Curumez, kadını evden kovdu. Ayrıca, kendisine kufur ve hakaret edip tehditler savurduğu gerekcesiyle de savcılığa şikayet etti.

ÇOCUĞA KIYAMADI
6 yılda ikinci kez dunyası yıkılan Çürümez, "Bu nasıl bir dünya. Aynı acıyı 6 yılda 2. kez yaşadım. Bunlar kadın değil şeytan" diye isyan etti. Curumez, kovduğu kadının ilk evliliğinden cocuğuna ise sahip cıktı, "Kendi oğlu bile annesinin yanına gitmek istemiyor. Onu sokağa
atamadım" dedi.

Fatih ŞENDİL