Mucize çocuk

Tokat'ta ormanlık alanda kaybolan 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, 5 gün sonra bulundu. Çamur ve toprak yiyerek hayatta kalan minik çocuk bir mucizeye imza attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2015 Güncelleme 11 Haziran 2015, 00:00
Mucize çocuk

İÇİNDEKİLER

Ormanda yaşam mücadelesi! Tokat Erbaa'da oturan Zühide- İsa Yaşar çiftçinin 2 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Mustafa Yaşar, geçen hafta perşembe günü annesi ile birlikte çalı toplamak için ormanlık alana gitti. Anne-oğul daha sonra eve dönmek için yola çıktı. Ancak annesinin arkasında yürüyen Mustafa Yaşar, bu sırada gördüğü iki eşeğin peşinden gitti. Anne bir süre sonra, oğlunun arkasında olmadığını fark etti. Mustafa'yı aradı, ancak bulamadı! Eve giderek durumu eşine ve yakınlarına anlattı. Durum hemen jandarma ekiplerine bildirildi. Bölgede araştırma yapan ekipler de minik çocuğun izine rastlayamadı!

3 KİLO VERDİ
Önceki gün gerçekleşen çalışmalar sırasında ise talihsiz Mustafa, kaybolduğu bölgeden 10 kilometre uzaklıkta tam 5 gün sonra sağ olarak bulundu. Bitkin düşen çocuk hemen hastaneye kaldırıldı. 5 gün boyunca ormanlık alanda çamur ve toprak yiyerek yaşama tutunan Yaşar'ın 3 kilo verdiği öğrenildi. Doktor Erhan Karaaslan, Mustafa'nın konuşamadığını söyleyerek, "Durumu iyi. Biraz aç ve susuz kalmaya bağlı değişiklikler var. Annesi ve babası ile de konuşmuyor. Hala o stresi üzerinden atamamış" dedi.