Liderlerin seçim heyecanı

Türkiye, 25. Dönem Milletvekili seçimini yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da, Başbakan Davutoğlu Konya'da, CHP Genel Başkanı ile MHP Genel Başkanı Ankara'da oy kullandı. Demirtaş ise İstanbul'u tercih etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2015 Güncelleme 08 Haziran 2015, 00:00
Liderlerin seçim heyecanı

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte oyunu Üsküdar Saffet Çebi İlkokulu'nda kullandı. Erdoğan, "Ülkemiz milletimiz için genel seçimlerin hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

GÜZEL BİR HEYECAN VAR
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'daki evinden yürüyerek gittiği Şükrü Doruk Kız Anadolu imam Hatip Lisesi'nde oyunu kullandı. Davutoğlu, "Ülkemiz için halkımız için hayırlı olmasını diliyorum. Böyle bir günde herkesin özgür iradesi ile oyunu kullanması gerekir. Barış içinde güven içinde oyların kullanılmasını temenni ediyoruz. Doğudan batıya kuzeyden güneye güzel bir heyecan var ülkemizde" ifadelerini kullandı.

TEK BİR OLAY ÜZDÜ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birilkte oyunu Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar'da bulunan Arjantin İlkokulu'nda kullandı. Kılıçdaroğlu, "Bu süreç içerisinde bizi en çok üzen Diyarbakır'daki olaydı" dedi.

DEVLET BAHÇELİ ANKARA'DAYDI
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da Anıttepe İlkokulu'nda oyunu kullandı. Bahçeli şöyle konuştu: Seçimlerimizin seçime katılan 20 siyasi partimize, onların değerli adaylarına ve 165 bağımsız adayımıza hayırlı, uğurlu olmasını Allah'tan niyaz ediyorum...

TERCİHİ İSTANBUL

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oyunu Sultanbeyli Mevlana Ortaokulu'nda kullandı. Selahattin Demirtaş'ı çok sayıda partili okul önünde karşıladı. Demirtaş, nüfus cüzdanını görevlilerin kontrol etmesinin ardından "1114" numaralı sandığa geçti.