Cinnet saati

Psikolojik sorunları olan adam, uyuyan eşini saat 03.00'da başından vurarak öldürdü. Yan evde bulunan 8 yaşındaki oğluna da ateş eden ancak vuramayan hasta baba, köy meydanında başına ateş ederek yaşamına son vermek istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2015 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 00:00
Cinnet saati

İÇİNDEKİLER

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Pırnar Köyü'nde saat 03.00 sıralarında tek katlı evde korkunç bir olay meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören işsiz Gökhan Ferit Gül (32), uyuyan eşi Ersel Gül(27) ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle başından vurarak öldürdü. Gökhan Ferit Gül, daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi oğlu 8 yaşındaki Atakan Gül'e doğru ateş etti. Ancak isabet ettiremedi. Silah sesine uyanan ve aynı evde kalan babası 61 yaşındaki Cumazi Gül, oğluyla boğuşarak tüfeği almak istedi. Babasının elinden kurtulan Gül, evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Cumazi Gül, torunu Atakan'ı yakındaki bir eve götürerek sakladı. Çılgına dönen Gökhan Ferit Gül, 100 metre uzaklıktaki köy meydanına giderek tüfekle başına ateş etti.

'BU AİLE ÖLECEK' DEDİ
Sağlık ekipleri Ersel Gül'ün öldüğünü belirlerken, ağır yaralı olan Gökhan Ferit Gül ise hastaneye kaldırıldı. Bunalıma giren adamın olaydan bir süre önce babası Cumazi Gül'e "Bu aile ölecek" diye tehditlerde bulunduğu, eşini de ölümle tehdit ettiği ve bunun üzerine Ersel Gül'ün ailesinin yanına gittiği ancak kısa bir süre önce oğlu için evine geri döndüğü öğrenildi.

Turgay BALCI