Tamamen duygusal!

Yaz-Boz'a katılan Doç. Dr. Yılmaz, çarpıcı açıklamalarda bulundu: Vatikan küresel sermayenin operasyon için kullandığı bir araçtır. Vatikan'ın parası Rothschild'in kontrol ettiği Bank For International Settlements'te tutulmaktadır...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2015 Güncelleme 20 Nisan 2015, 04:10
Tamamen duygusal!

İÇİNDEKİLER

1915 olaylarına ilişkin yalan yanlış açıklamalarıyla Türkiye'yi karşısına alan Papa Francis'in oyunları TAKVİM Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ergün Diler ile gazeteciyazar Bekir Hazar'ın hazırlayıp sunduğu Ahaber'deki YAZBOZ Programı'nda ortaya çıktı. Programa katılan Doç. Dr. Sait Yılmaz, "Vatikan küresel sermayenin operasyon için kullandığı bir araçtır. Vatikan'ın bütün parası Rothschild'in kontrolündeki, merkezi İsviçre'de olan Dünya Merkez Bankalar Birliği Bank For International Settlements'te (BIS) tutuluyor" diye konuştu. nnOsmanlı Devleti'nin Rothschildler ile Kırım Savaşı sırasında tanıştığını söyleyen Doç. Dr. Yılmaz, "Osmanlı Devleti'ni yıkan küresel sermayeye olan borcudur. Günümüzde ise küresel sermayenin amacı Türkiye'yi parçalamaktır. Türkiye'deki küresel sermayenin ilk adamı ise Bernar Nahumdur" dedi.

'TÜRKİYE'DEKİ ŞUBESİ TÜSİAD'
Doç. Dr. Sait Yılmaz, geçtiğimiz hafta kriz tellallığına soyunan TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes'ın açıklamaları ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Küresel sermayenin her ülkede adeta şubeleri gibi çalışan kurumları vardır. Küresel sermayenin Türkiye'deki temsilcisi ise TÜSİAD'dır. TÜSİAD küresel sermaye ile işbirliği içindedir. Bu kurum, küresel sermayeyi oluşturan halkanın üçüncüsüne bağlıdır."

ŞEYTANİ PAPA
Papa Francis'in sık sık şeytandan söz etmesi dünya genelinde şeytan çıkarma taleplerini ve bu işle görevli din adamı sayısını artırdı. Roma'daki Vatikan'a bağlı Regina Apostolorum Üniversitesi'nde, "Şeytan çıkarma ve özgürleştirme duası" adlı bir kurs düzenlendi. Rahiplerin yanı sıra doktor, psikolog, öğretmen gibi farklı mesleklerden insanların da katıldığı kursta şeytan çıkarma, büyü, satanizm, okültizm gibi birçok konuda dersler verildi. Kursa katılan yaklaşık 160 kişiye, "şeytan tarafından ele geçirilme" vakaları arasındaki farklar öğretildi. Seleflerinin aksine, şeytanın adını sıklıkla anan Papa Francis sayesinde, şeytan çıkarmak isteyenlerin sayısı arttı.

Mevlüt YÜKSEL