Kıyıcı kayın

Soba zehirlenmesinden ölen kadının kardeşi, "Ablam zehirlenmedi, kocası öldürdü" diyerek, eniştesine sokak ortasında kurşun yağdırdı. Üç çocuk, öksüz ve yetim kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2015 Güncelleme 15 Mart 2015, 00:00
Kıyıcı kayın

İÇİNDEKİLER

Muğla'da yaşayan üç çocuk annesi Ayşegül Köse (26), 3 ay önce soba zehirlenmesinden öldü. Menteşe ilçesinde belediye işçi olarak çalışan Coşkun Karataş (24), önceki akşam yolda karşılaştığı eniştesi Aytekin Köse (37) ile tartışmaya başladı. Bu sırada silahını çıkaran Coşkun Karataş, "Senin için çektiğim krediyi neden ödemiyorsun. Zaten ablam da zehirlenmedi sen öldürdün" diyerek, eniştesini sokak ortasında kurşunladı. Olay yerine gelen 112 ve polis ekipleri, Köse'nin öldüğünü tespit etti. Silahla birlikte polise teslim olan Karataş'ın, ablasının zehirlenerek öldüğüne inanmadığı ve bu nedenle eniştesini suçladığı, ayrıca eniştesi adına çektiği 20 bin liralık kredi ödenmeyince evini satmak zorunda kaldığı belirlendi.

ABLAMIN İNTİKAMI ALDIM
Karataş
'ın polisteki ifadesinde de, "Ablamın intikamını aldım. Ölümüne o sebep oldu" dediği öğrenildi. Bu arada üç ay önce annelerini kaybeden, babaları da dayıları tarafından öldürülen ve yaşları 2 ile 6 arasında değişen biri erkek üç çocuk hem öksüz hem yetim kaldı. Tutuklanan Karataş'ın 2 yıl önce henüz bir aylık evli olduğu eşini kaybettiği ortaya çıktı. Karataş'a kaçarak evlenen 21 yaşındaki Reşide Karataş, kocasına Masadağı'nda manzara fotoğraf çektirmek isterken, ayağı kayarak 50 metrelik uçuruma yuvarlanmış, geride ise en çok istediği fotoğraflar kalmıştı.

Adem ÜLKER