Hayatının baharında ölüme yürüdü

15 yaşındaki lise öğrencisi Sude Kutlay, trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi. Acı haberi alan ailesi ve arkadaşları sinir krizi geçirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2015 Güncelleme 11 Mart 2015, 01:20
Hayatının baharında ölüme yürüdü

İÇİNDEKİLER

AYDIN'nın Efeler ilçesindeki Umurlu Çok Programlı Lisesi öğrencisi olan 15 yaşındaki Sude Kutlay, henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma girdi. Dün saat 14.00 sıralarında okuldan çıkan genç kız, yakındaki tren yoluna gitti. Demir parmaklıklarla kapatılan tren yoluna giren liseli Sude, raylarda yürümeye başladı.

UYARILARI DİNLEMEDİ
Bu sırada Denizli-İzmir seferini yapan Süleyman Sarıca'nın kullandığı 32396 sayılı trenin geldiğini gören vatandaşlar bağırarak genç kızı uyardı. Ancak uyarılara ve trenin siren sesine kulak asmayrak rayların üzerinde yürümeye devam eden Sude Kutlay, duramayan trenin çarpmasıyla kenardaki bahçeye fırladı. Ağır yaralanan genç kız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hemen Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kutlay'ın ölüm haberini alan ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Makinist Süleyman Sarıca ise polis tarafından sorguya alındı.