Olmadı Aziz'im!

CHP, Yalova'nın ardından İzmir'de de yeşile muhalefet etti! Başkan Aziz Kocaoğlu, fuar inşaatı için sessiz sedasız yüzlerce ağacı katletti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2015 Güncelleme 10 Ocak 2015, 00:00
Olmadı Aziz’im!

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi CHP, kaos partisi oldu. Mustafa Sarıgül'ün darbe yapmak istediği Şişli Belediyesi'ndeki krizi bile çözememedi. "Ağaçları bahane edip", hükümet karşıtı Gezi eylemlerine ise açık destek verdi.

YÜREKLERİ SIZLATAN TABLO
Yalova'da yaşanan skandal ise meselenin ağaç olmadığını kanıtlar nitelikteydi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yeşile düşman kesildi. Köprülü kavşak yapımı için tam 180 ağacı kökünden kesti. Gezi'de ortalığı ayağa kaldıranlar, CHP'in ağaç katliamına ise ses vermedi. CHP'nin icraatları bununla sınırlı kalmadı. Yalova'nın ardından bir skandal da İzmir'de ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, sessiz sedasız yüzlerde ağacı katlettiği tespit edildi. Gaziemir ilçesinde 2014'te yapımına başlanan 'Yeni Fuar Alanı'nın bir kısmı ağaçlık bölüme denk geldi. Bunun üzerine Kocaoğlu, sesiz sedasız bir karar alarak, fuar alanındaki zeytin ağaçlarını kestirdi. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. 2013'te ağaçlarla kaplı olan fuar alanı, inşaat başladıktan sonra yerini taş yığınına bıraktı. Ortaya çıkan görüntüler ise yürekleri sızlattı.