Recep'in mutlu günü

Türkiye'nin 5'inci yüz nakillisi Recep Sert, nişanlısı Esma Akyurt ile dün akşam evlendi. Çift kına gecelerinde, mutluluk gözyaşları döktü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2014 Güncelleme 22 Aralık 2014, 00:00
Recep’in mutlu günü

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Recep Sert, temizlediği tüfeğinin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak geldi. Recep Sert'e, 18 Temmuz 2013 günü başarılı bir operasyonla beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı 43 yaşındaki turist Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledildi. Sert'in artık yeni bir hayatı vardı.

İLK GÖRÜŞTE AŞK
Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alındı, Genç adam ile hastanede çalışan Esma Akyurt görüşte birbirlerinden etkilendi. İki arasında başlayan arkadaşlık kısa sürede aşka dönüştü. Nişanlanan çiftin Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nde yapılan kına gecesinde gelin Akyurt gözyaşlarına hakim olamadı. Ağlayan Akyurt'u teselli eden Recep Sert, müstakbel eşine sarılarak gözyaşlarını sildi. Gelin Esma Akyurt ise, sadece çok mutlu olduğunu dile getirebildi. Recep Sert'in babası Cafer Sert, "Bundan daha büyük mutluluk olur mu, çok mutluyum. Sizden, devletimizden Allah bin kere razı olsun" diye konuştu. Çift, dün akşam Gölbaşı Düğün Salonu'nda düzenlenen düğünle dünya evine girdi.