Emret cinnet

Uzman çavuş, 15 gün önce dayısının oğlu ile evlenen kız kardeşini 'eski sevgilisiyle görüştü' diye vurdu. Ağabey, genci de öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2014 Güncelleme 14 Ekim 2014, 00:00
Emret cinnet

İÇİNDEKİLER

Adana Kozan'da önceki gün uzman çavuş ağabey dehşeti yaşandı. geldi. Şırnak'ta görev yapan jandarma uzman çavuş Süleyman Şahin (24), kız kardeşi Eda Şahin'in düğünü için izin alıp, 15 gün önce Adana'ya geldi. Yapılan düğünle 18 yaşındaki Eda Şahin, dayısının oğlu Emrah Ş. ile dünya evine girdi.

DEDİKODU ÇIKTI
Ancak iddiaya göre genç kız, eski sevgilisi Yusuf Yaşar (22) ile görüşmeye devam ediyordu. Bunu öğrenen ağabey Süleyman Şahin, kız kardeşi ile konuşmak için evine gitti. Kız kardeşiyle birlikte otomobille evden ayrılan Şahin, daha sonra kardeşinin sevgilisi olduğu öne sürülen Yusuf Yaşar'ın evine gitti. Sokağa çıkan Yusuf Yaşar karşısında Süleyman Şahin'i görünce kaçmaya başladı. Uzman Çavuş, kovaladığı Yaşar'ı beylik tabancasıyla ayağından vurdu. Kanlar içinde kalan genç yere düşerken, yanına giden Şahin, Yusuf Yaşar'ın başına 2 el daha ateş edip öldürdü. Öfkeli ağabey daha sonra otomobilin yanına dönüp, bu kez kız kardeşini başından vurdu. Eda Şahin de olay yerinde öldü. Olaydan sonra Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden Süleyman Şahin, cinayet işlediğini söyleyip silahını vererek teslim oldu.

Ziya RAMOĞLU-Murat KARAMAN