İftira Taraf'ı!

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Taraf'ın "kaçak kat" haberini yalanladı. Ardından şunu söyledi: Tüm bunlar çocuğumu paralel yapının kolejinden aldım diye yapılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2014 Güncelleme 04 Ekim 2014, 13:43
İftira Taraf’ı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Taraf gazetesinin iftiralarına maruz kaldı. Resmi hiçbir belgeye dayanmaksızın hazırlanan haberle Hatipoğlu'nu karalamaya çalışan gazetenin bilgileri yalanlandı. İstanbul Sultanahmet'te Hatipoğlu'na ait olduğu söylenen otelin kaçak katla yükseltildiği ve otelin yanındaki kamuya ait arazinin de izinsiz olarak kullanıldığı ifade edildi. İddiaları sert bir şekilde yalanlayan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Böyle bir bina 5 sene önce satın alındı. Satın alındığında da 4 katlıydı hala 4 katlı. Haberin her satırı iftira. Hakkımı hem bu dünyada hem de ahirtte kurulacak olan Allah'ın mahkemesinde alacağım" dedi. Nihat hoca sözlerine şöyle devam etti: "Herhangi bir kat çıkması sözkonusu değil. Biz binayı almadan 17 sene önce çıkan bir afla bahsedilen katla ilgili af çıkmış. Sultanahmet'teki tüm binalar için geçerli olan bir af çıkarılmış. 100'e yakın işyeri bu aftan yararlanmış."

'TAMAMEN MAKSATLI'
Kamuya ait olduğu söylenen arsanın da kendilerine ait tapulu bir mülk olduğuna dikkat çeken Hatipoğlu, Taraf'ın çirkin iftiralarını şu sözlerle yalanladı: "Kamuya ait olduğu iddia edilen arsa Türk Mehmetçik Vakfı'na aitti. Burayı vakıftan bir şirket aldı. Onlar da oteli işleten firmaya sattı. Haber maksatlı bir şekilde yalan ve uydurma bilgilerle hazırlandı. Zaten Ramazan'dan bu yana villam var, havuzum var diye yazıp duruyorlar. 20 yıldır aynı evdeyim. Tüm bunlar çocuğumu paralel yapının kolejinden aldım diye yapılıyor."