Casus program eş katili etti

Kendisini aldattığını düşünerek eşini elleriyle boğan adam, karısının telefonuna teknik takip yapan bir program yükleyerek dinlediğini iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2014 Güncelleme 09 Eylül 2014, 00:00
Casus program eş katili etti

İÇİNDEKİLER

Adana'da özel bir şirkette çalışan Hasan Y.'nin (47) eşi Halime Y. (44) Suriyeli mültecilerin kalması için yapılan kampta özel güvenlik elemanı olarak çalışmaya başladı. Hasan Y., eşinin burada çalışmaya başladıktan sonra kendisini aldattığından şüphelendi. Hasan Y., internet üzerinden eşinin telefonuna teknik takip yapacak bir program yükleyerek takip etmeye başladı. 7 Eylül gecesi eve gelip eşine, "Bana ihanet ediyorsun" diye tartışıp elleriyle boğarak öldürdü. Öldürdükten sonra da Halime Y.'nin annesi Aliye İnan'ı (61) arayıp, "Kızını öldürdüm gelin alın, şimdi sigara içiyorum" dedi.

PROGRAM YÜKLEDİ
Hasan Y. nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, eşi ile konuştuğu erkek arasındaki konuşmaları dinlemek için internetten programlar indirdiğini belirtti. Katil zanlısı, "Bunun için kullandığımız GSM operatörünün hattı bu programlara izin vermeyince numaralarımızı başka bir operatöre taşıdım. Program sayesinde eşim erkek arkadaşı M.S.'ye 'Gözlerine baktığım zaman yaşadığımı anlıyorum' dediğini duyunca dünyam yıkıldı. Öldürdüm" dedi.