Sosyetik hırsız

Demet Sabancı, Yeniköy'deki yalısına gitti. Porsche marka aracını şoföre teslim etti. Mercedes'ten inen bir hırsız ise anahtarı üzerinde olan 800 bin liralık otomobile binip, gazladı. Sosyetik isim şok oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2014 Güncelleme 20 Ağustos 2014, 01:59
Sosyetik hırsız

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin önde gelen isimlerinden Demet Sabancı Çetindoğan, hırsızlık şoku yaşadı. Porsche marka lüks otomobili, yalısının önünde çalındı. Amerikan filmlerini aratmayan hırsızlık, geçen hafta Yeniköy sahilinde meydana geldi.

ARAÇTAN HABER YOK
İş hayatının renkli isimlerinden, Hacı Sabancı'nın kızı Demet Sabancı Çetindoğan, yoğun iş temposunun sonunda Porsche marka otomobili ile Yeniköy'deki yalısına gitti. Otomobilin anahtarını şoföre teslim eden Çetindoğan, hızla yalıya girdi. Şoför ise Porsche'yi yalının garajına sokmak için sahilden seyretmeye başladı. Ancak yalıya tam 100 metre mesafede araç arıza yaptı. Şoförün araçtan inip kaputu açtığı sırada, siyah renkli Mercedes marka otomobilden inen bir kişi, hızla Porsche'nin koltuğuna oturup yuvasında olan kontak anahtarını çevirerek kaçtı. Hırsız, şoförün arkasından bağırmasına aldırış etmeden yaklaşık 800 bin TL değerindeki Porsche ile kayıplara karıştı. Bir haftadır aranmasına rağmen Porsche'nin izi bulunamadı. Etraftaki tüm güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı.

Mustafa KAYA