Doç'end'!

Sekreter cinayeti, hesabı da karıştırdı. Prof. tarafından öldürülen Doçent'in olaydan önce 700 bin liralık taşınmazlarını sattığı ortaya çıktı. Ancak para bulunamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2014 Güncelleme 08 Ağustos 2014, 01:17
Doç’end’!

İÇİNDEKİLER

Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, 2 Haziran 2014'te korkunç bir cinayetle sarsıldı. Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce (53), Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i (42), odasında bıçaklayarak öldürdü. Korkunç cinayet, 3 gün sonra odadan gelen kokular üzerine ortaya çıktı. Gülce hapse Özdemir mezara konulurken herkes cinayetin nedenine kilitlendi.

ARSA, ARABA VE DAİRE
İşte bu sırada tüm oklar fakülte sekreteri Asuman S.'ye (28) çevrildi. Zira evli ve bir çocuk annesi olan sekreterin hem Gülce hem de Özdemir ile aşk yaşadığı belirtildi. Asuman S. serbest bırakıldı. Ancak bu kez de hesaplar şaştı. Zira 3 çocuk babası Dr. Celalettin Özdemir'in öldürülmeden önce 4 daire, bir arsa, bir araba ve borsadaki hisselerini sattığı ortaya çıktı. Ancak Özdemir'in satıştan eline geçen 700 bin TL'nin nerede olduğu
belirlenemedi. Doç. Dr. Celalettin Özdemir'in kardeşi Mustafa Özdemir, konuyla ilgili olarak avukatıyla mahkemeye başvurdu.

CEP TELEFONU DA YOK
Paranın nerede olduğuna dair hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını belirten Özdemir, şunları söyledi: "Ağabeyim cebinde para taşımaz parasını bankada tutardı. Bankadaki kişisel hesabı da boşaltılmış durumda. Bizim acımız her geçen gün artıyor. Sonuçta ağabeyimizi kaybettik. Bu işin hukuki olarak sonuna kadar takipçisi olcağız. Tüm bunların yanında ağabeyimin flaş belleği ve cep telefonu halen bulunamadı. Onların da kaybolması akla birçok şüphe getiriyor" dedi. Bu arada ailenin avukatı, Asuman S'nin adına kayıtlı gayrimenkullerin de araştırılması talep etti. Zira Özdemir'in Asuman S.'ye bir daire aldığı öne sürülmüştü.

Özgür SARI