Ayaklanma!

Geniz eti ameliyatında kaptığı virüs sonucu ayakları kesilen genç anne, 1.5 yaşındaki kızına kavuştu; 'Ayaklarımı alanlar hesabını verecek' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2014 Güncelleme 27 Temmuz 2014, 00:00
Ayaklanma!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Anadolu yakasındaki özel bir hastanede burnundaki eti aldırmak için ameliyat masasına yatan Sevinç Çelik, ameliyattan ayakları kesilmiş halde çıktı. 25 yaşındaki Çelik ve ailesi yaşadıkları olayın şokunu üzerlerinden atamadı. "Ayaklarımla girdiğim hastaneden ayaklarım olmadan çıktım" diyen genç kadın, şöyle konuştu:

'BEDELİNİ ÖDEYECEKLER'
"Şu anda çok üzgünüm. Davamızı açtık. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Sorumlular cezasını çeksin istiyorum. Sonuçta ayaklarım yerine gelmeyecek ama bunun bedelini ödemeliler. Çünkü bundan sonra ayaklarım olmadan hayatıma devam edeceğim. Nasıl devam ettireceğim onu da bilmiyorum. Buradan yardımseverlere, devletimize, Sağlık Bakanlığı'na çağrı yapıyorum. Bana yardım eli uzatılmasını istiyorum."

MİNİK KIZINA KAVUŞTU
3 aydır kaldığı hastaneden taburcu edilen Sevinç Çelik, 1.5 yaşındaki kızı Cemre'ye kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Bayram öncesi içinde buruk bir sevinç olduğunu söyleyen genç kadın, kızına sarılıp ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarmaya çalıştı. Minik Cemre annesinin yanından bir an olsun ayrılmadı.