Mutluydum aldatıldım

Sekreter için doçenti öldüren profesör eşinden boşanan Handan K., "Olaylara hala anlam veremiyorum. Rabbim başka felaketlerden korusun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2014 Güncelleme 29 Haziran 2014, 00:00
Mutluydum aldatıldım

İÇİNDEKİLER

Konya Selçuk Üniversitesi'nde aynı üniversitede sekreterlik yapan Asuman S.'ye ilgi duydukları için Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i öldürdüğü için tutuklanan Profesör Ahmet Gülce'den boşanan Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan K. yaşadıklarıyla ilgili sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yaptı.

AKIL SINIRLARI ALMAZ
Dekan Handan K., 30 yıllık evliliğini 27 Haziran Cuma günü bitirdiğini hatırlattı. Kendi soyadını kullanmaya başlayan Handan K., "24 Eylül 1985'te başlayan ve büyük bir çoğunluğu mutlu geçen evliliğimi 27 Haziran 2014 tarihi itibarı ile resmen bitirdim. Son zamanlarda yaşadığım ve beni gerçekten şok eden felaket olaylara hala anlam veremiyorum. Akıl sınırlarım dahilinde değerlendirmem mümkün değil. Rabbim daha büyük felaketlerden herkesi korusun, kötülerle karşılaştırmasın. Bir kez daha anladım ki, gerçek dostlar zor günlerde belli oluyormuş ve benim gerçek dostlarımın sayısı tahmin ettiğimden çok daha fazlaymış. Dostlarıma, aileme, büyük bir olgunluk göstererek süreci atlamamıza destek veren sevgili çocuklarıma şükranlarımı sunarım" dedi.

BOĞAZINI KESMİŞTİ
2 Haziran 2014 tarihinde Dekan Prof. Dr. Handan K.'nin eşi 55 yaşındaki Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Gülce, Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi 3 çocuk babası 42 yaşındaki Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i, aynı fakültede sekreter olarak çalışan 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Asuman S. yüzünden çıkan tartışma sonucu odasında boğazını keserek öldürmüştü. Doç. Dr. Özdemir'in cesedi olaydan 2 gün sonra kilitli olan odasından koku gelmesi sonucu bulunmuştu. Olayın ortaya çıkmasından sonra dekanlıktan istifa eden Handan K.'nın istifası YÖK tarafından onaylanmamıştı.