Üvey anne vahşeti

Üvey anne 11 yaşındaki kız çocuğunu sopa ile dövdü. Küçük kızın kolu kırıldı, başına 12 dikiş atıldı vücudu ise mosmor oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2014 Güncelleme 01 Haziran 2014, 00:00
Üvey anne vahşeti

İÇİNDEKİLER

Batman'da üvey annesi ile kalan 11 yaşındaki Ç.T., şiddete uğradı. Üvey annesinin elinden güçlükle kurtulan Ç.T., komşusuna sığınarak yardım istedi. Ç.T., komşusu M.T. tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük kızın kafasına sopa ile vurulmasından dolayı açılma, sol kolunda kırık olduğu ve sırtında da çok sayıda ısırıklardan oluşan morluklar tespit edildi. Ç.T'nin başına 12 dikiş atılırken kolu ise alçıya alındı. 1 yıl önce öz annesi Güler Tunç ile babası Bayram Tunç'un ayrıldığını belirten Ç.T., öz annesinden ayrıldıktan sonra üvey annesi ve babası ile birlikte yaşadığını söyledi. Üvey annesi F.T.'den sürekli olarak şiddet gördüğünü belirten Ç.T., "Babam Batman Valiliği'nde çalışıyor. Üvey annem ile evde kalıyorum. Sürekli bana şiddet uyguluyor. Hiçbir şey yokken beni dövüyor. Dün de evdeydim bir şeyle uğraşıyordum, beni çağırdı. 'Geliyorum' dedim ama ben gitmeden o geldi ve beni dövdü. Kafama sopayla vurdu. Vücudumun her yerine vurdu. Kolumu kırdı. Sırtımı ısırdı. Her tarafıma vurdu. Bana vururken babam evde değildi. Babamın haberi yok beni dövdüğünden. Üvey annemin yanında kalmak istemiyorum.

'BANA DEVLET BAKSIN'
Devlet koruması istiyorum, bana baksınlar" dedi. Üvey annesi F.T. tarafından okula gönderilmediğini belirten Ç.T., "Zübeyde Hanım İlkokulu'nda 4. sınıfta okuyorum. Ama üvey annem okula gitmeme izin vermiyor. Okumak istiyorum" diye konuştu. Polis üvey anne F.T. gözaltına aldı.