Sabiha Van Dert Var!

Kahramanmaraşlı Sabiha, gönlünü Hamburglu futbolcu Rafael Van Der Vaart'a kaptırdı. Ancak genç kadının hayatı hüzünlü romanları aratmıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2014 Güncelleme 01 Nisan 2014, 01:38
Sabiha Van Dert Var!

İÇİNDEKİLER

Seksi, güzel ve alımlı... Gönlü Hamburglu ünlü futbolcu Rafael Van Der Vaart'tla kaplı... Ancak Hamburg'un kaptanı Rafael Van der Vaart ile büyük bir aşk yaşayan ve Avrupa basınını kendisine hayran bırakan Sabiha'nın hayatı acıyla saklı... Dünyanın en ünlü futbolcularından biriyle evliliğe hazırlanan Sabiha Engizek Boulahrouz, çocukluğunun cehennem gibi geçtiğini söyledi. Annesi Fatma ve babası Mehmet Engizek'i suçlayan Sabiha, 23 yıldır ailesiyle görüşmediğini belirtti. Ardından da hikayesini şöyle dile getirdi: "Kızkardeşim Lidya ile birlikte her gün aşağılanarak ve şiddet görerek büyüdük. Ablam 15 yaşında zorla görücü usulü ile evlendirildi. Ailem bana da evlenmem için baskı yaptı. Annenim tavsiyesi üzerine kardeşim Lidya ile birlikte evden kaçtık. Şu anda Kahramanmaraş'ta yaşayan babam, uyuşturucu ve alkol bağımlısıydı. Ailemle 23 yıldır görüşmüyorum."

AİLESİ KONUŞTU
Bu gelişmeler yaşanırken 23 yıldır görüşmediği ailesi ona barış çubuğu uzattı. Sabiha ve torunlarının hasretini çektiklerini ifade eden ve fotoğraflarına bakarak hasret gidermeye çalıştıklarını açıklayan Fatma-Mehmet Engizek çifti "Mutlu olduğunu görüyoruz. İster Maraş'ta ister Hollanda'da isterlerse de Almanya'da dillere destan bir düğün yapmak istiyoruz" dediler.

YAZA DÜĞÜN VAR
Sabiha, Almanya'da dünyaya geldi. Hamburg takımının defans oyuncularından Khalid Boulahrouz ile tanıştı. Bu ilişkiden Amanda (3) ve Damin (2) adını verdiği iki çocuğu oldu. Seksi güzel daha sonra Khalid'den ayrıldı. Gönlünü Khalid'in takım arkadaşı Rafael Van Der Vaart'a kaptırdı. Vaart'ın eşiyle sıkı dost olan genç kadın, yeni bir aşka yelken açtı. Ve bu hikaye evlilik için gün saymaya başladı. Sabiha yazın evleneceklerini söyledi.