Baba teklif

Milyarder baba, erkeklerden hoşlanmayan evladı için kesenin ağzını açtı Kızını lezbiyen eşinden ayıran kişiye 300 milyon TL ödül vereceğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2014 Güncelleme 25 Ocak 2014, 00:43
Baba teklif

İÇİNDEKİLER

Lezbiyen kızını eşinden ayrılıp bir erkekle birlikte olmaya ikna edebilecek kişiye para ödülü vaadinde bulunan Hong Konglu milyarder Cecil Chao (77), bu ödülü 300 milyon TL yükseltti. Gayrimenkul komisyonculuğu yapan Chao'nun kızı Gigi (33), 9 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sean Eav ile 2012'de Fransa'da evlendi.

'ÇOCUĞU OLSUN İSTERİM'
Zengin baba, kızını ayırabilecek kişiye 150 milyon lira ödül vereceğini söyledi. Chao'nun iki yıl önceki teklifi sonrası dünyanın dört bir yanından 20 bin erkek, genç kadının aklını çelmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine Cecil Chao, ödülü iki katına çıkarttı. Kızını bir erkekle birlikte olmaya ikna edecek kişiye 300 milyon lira vereceğini duyurdu. Milyarder baba, "Kızımın özel hayatına karışmak istemiyorum. Onun sadece iyi bir evlilik yapıp, çocuk sahibi olmasını ve işlerimi devralmasını istiyorum" dedi. Bu sıra dışı teklifin Eav'ı rahatsız ettiği belirten Gigi ise "Teşekkürler baba. Ben de seni seviyorum" dedi.

AYIRANA ÖDÜL
Milyarderin kızı Gigi, "Para için benimle birlikte olmaya çalışan erkeklerle sadece arkadaş olabilirim" diye konuştu.