Kan'dan adamlar

Arkadaşlarıyla kartopu oynayan 11 yaşındaki Yusuf'un attığı kartopu taksiye isabet etti. Taksici küçük Yusuf'u kovaladı. Yola kaçan çocuk otomobilin altında kalarak can verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 00:00
Kan’dan adamlar

İÇİNDEKİLER

İstanbul Küçükçekmece'nin Sefaköy mevkiisi E-5 Karayolu kenarında önceki gün saat 21.00 sıralarında vicdanları kanatan bir olay meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla kartopu oynayan 11 yaşındaki Yusuf Salih Özdağ, elindeki kartopunu arkadaşına atarken yanlışlıkla bir taksiye isabet etti. Öfkelenen taksi sürücü aracıyla ters yönde ilerleyerek, Yusuf'u kovalamaya başladı. Kaçan küçük Yusuf, yan yoldaki bariyerlerden atlayarak E-5 Karayolu'na fırladı. Yolun en sol şeridine kadar koşan Yusuf, Avcılar istikametine ilerleyen ve plakası öğrenilemeyen aracın altında kaldı. Plakası belirlenemeyen taksi şoförü olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

KAMERALAR İNCELENİYOR
Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri küçük Yusuf'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yusuf Salih Özdağ'ın cansız bedeni Özel Doğan Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, Yusuf'u kovalayan taksi şoförü ve çarpan aracın sürücüsünü tespit etmek için yol kenarında bulunan iş yerlerinin ve bir otelin E-5 Karayolu'nu gören kameralarını incelemeye aldı.

Barış ŞÖZAL