Ateş parçası

Çorlu'daki evde yangın çıktı. Anne kendini dışarı atarken 3 yaşındaki oğlu banyoda mahsur kaldı. Olay yerine giden itfaiyeci alevlerin arasına daldı. Ve küçük yavruyu kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 00:17
Ateş parçası

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi, dün film gibi bir kurtarma olayına sahne oldu. Hikayenin kahramanı ise gözü kara itfaiye eriydi. Eşinden boşanan ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf ile birlikte kalan Nesrin Kalay (30), lokantada çalışıyordu. Genç kadın dün sabah da işe gitmek için uyandı. Ancak Kalay ve oğlu, gözlerini alevlere açtı.

KAHRAMANIN ADI FATİH
Zira sabaha karşı evde çıkan yangın, bir anda tüm konutu sarmıştı. Kalay, koşarak kendini dışarı attı. Alevler ve yoğun duman nedeniyle eve giremeyen anne "İçeride oğlum kaldı" diye bağırarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Bu sırada eve giren itfaiye eri Fatih Bakkaloğlu, Yusuf'u banyoda baygın halde buldu. 3 yaşındaki çocuğu kucağına alıp dışarı çıkarttı. Hastaneye kaldırılan küçük Yusuf'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Bu arada elektrikli ısıtıcı yanan evde, yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

FERYADIN BÖYLESİ

Nesrin Kalay'ın feryatları yürekleri dağladı. Genç kadın, "Oğlum öldü mü" diye ağladı...