Aşk ölüm getirdi

İki gencin aşkı kanlı bitti. Evlenmek isteyen gençlerin ilişkisini onaylamayan aileler kavga edince, kızın babası karşı tarafın iş yerini bastı ve pompalı ile öldürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2013 Güncelleme 03 Ekim 2013, 00:00
Aşk ölüm getirdi

İÇİNDEKİLER

İstanbul polisi, 1 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 14.50 sıralarında Bağcılar'dan bir cinayet ihbarı aldı. Bir ganyan bayisine giren polisler, 42 yaşındaki tekstil işçisi 5 çocuk babası Abdülselim İyisan'ın pompalı av tüfeği ile öldürüldüğünü belirledi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, ifadelere göre Abdülselim İyisan'ın 18 yaşındaki kızı A.İ.'nin, 20 yaşındaki B.U. ile gönül ilişkisinin olduğunu öğrendi.

EVLENMEK İSTEDİLER
Ganyan bayisinin B.U.'nun babası Tamer U. tarafından işletildiğini tespit eden ekipler, ailelerine evlenmek istediklerini söyleyen gençlerin aşkına izin çıkmadığını belirledi. Olay gününde Abdülselim İyisan'ın, B.U.'nun babası Tamer U.'nun işlettiği ganyan bayisine konuşmak için gittiği ve "Oğluna söyle, kızımın peşinden ayrılsın. Bir daha oğlunu kızımın yanında görmek istemiyorum" dediği iddia edildi. İkili arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 44 yaşındaki Tamer U.'nun; pompalı tüfekle İyisan'a ateş ettiği belirlendi. Cinayetin ardından firar eden Tamer U., 121 gün sonra yakalandı. Tamer U.'nun da 9 çocuğu olduğu öğrenildi.

Emir SOMER