Kızgın Çiçek

4 çocuk annesi Çiçek Erkan, kendisini aldatıp başka bir kadını hamile bırakan eşinin cinsel organını kızgın yağ ile yaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2013 Güncelleme 28 Eylül 2013, 03:37
Kızgın Çiçek

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Çiçek Erkan ile bir alışveriş merkezinde çalışan 28 yaşındaki Ferhat Erkan 10 yıllık evliydi. Genç kadın önceki gece 4 çocuğunun da babası olan Ferhat Erkan'ın kendisini başka bir kadınla aldattığını, üstelik kadının da eşinden hamile kaldığını öğrenince çift arasında tartışma çıktı. Durumu inkar etmeyen Ferhat Erkan, tartışmanın ardından yattı. Aldatılmayı içine sindiremeyen genç kadın ise saat 03.00 sıralarında mutfağa gidip önce ocakta yağ kızdırdı. Ardından da yatak odasına gidip, kızgın yağı eşinin cinsel organına ve vücuduna döktü. Ferhat Erkan acıyla çığlık atmaya başlarken, saldırgan eş evden kaçtı.

BİZ AÇ OTURUYORUZ
Çığlıklara uyanan komşuların ihbarıyla eve gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalenin ardından Ferhat Erkan'ı ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Göğsünden cinsel organına kadar vücudunda derin yanıklar oluşan genç adamın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Çiçek Erkan ise olaydan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Genç kadın, gazetecilere "10 yıllık evliyiz. Ben evde çocuklarımla birlikte aç otururken kocam başka kadınla yaşıyor" dedi. Çiçek Erkan tutuklanarak cezaevine konuldu.

O KADINA GÖTÜRDÜ
Çiftin 9 yaşındaki Muhammet, 8 yaşındaki Nisanur, 4 yaşındaki Hüsnanur ve 5 aylık Esma isimli çocukları yakınlarına teslim edildi. Ferhat Erkan'ın 4 çocuğunu yasak aşkı Vesile B.'ye götürdüğü ortaya çıktı. 8 yaşındaki Nisanur, "Babam bizi o kadının evine götürdüğü zaman balkona çıkıp annem için ağlıyorduk" dedi. Küçük kız olay gecesi babasının sesiyle uyandığında her tarafı yağ içinde gördüğünü ve mutfaktaki 1 kiloluk yağ şişesinin boşaldığını söyledi.

YOĞUN BAKIMDA
4 çocuklu Ferhat Erkan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.