Yüz numara aşk

Temizlikçi kadın, adliye tuvaletinde bir askerle ile genç bayanı uygunsuz yakaladı. Olaya bir hakim de tanık oldu. Aşıklar kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2013 Güncelleme 27 Eylül 2013, 00:41
Yüz numara aşk

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır Adliyesi, filmlere konu olacak kaçamak bir aşka sahne oldu. Olay, binanın 4'üncü katında önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Temizlik için kadınlar tuvaletine giden görevli, kapının kilitli olduğunu fark etti. Uzun uğraşlar sonucu kapı açılınca içerideki genç bir kadın, "Başım çok kötü ağrıyor, kapıyı kapatıp çıkın lütfen" dedi. Durumdan şüphelenen temizlikçi kadın, bir süre sonra tekrar kadınlar tuvaletinin önüne geldi. Ancak aynı kapının hala kapalı olduğunu fark etti.

HAKİM DE GÖRDÜ
İddiaya göre tuvaletin kapısının altındaki boşluktan bakan temizlikçi, asker botlarını gördü. Dikkatli bakınca da bir asker ile genç kadını uygunsuz halde yakaladı. Hemen durumu koridordan geçen bir hakime anlattı. Hakimin olay yerine geldiğini gören genç kadın ve asker tuvaletten çıkıp hızla adliye binasından kaçtı. Olay başsavcılığa bildirildi.

KAMERA KAYITTA
Konu hakkında soruşturma başlatan başsavcılık, adliye binasındaki tüm kamera kayıtlarının getirilmesini talep etti. Savcılık kamera kayıtlarını inceledi. Askerin kimliği belirlendikten sonra sonra ifadesinin alınacağı bildirildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Görgü tanığı kadının olayı ihbar ettiği hakim, önünden kaçarak uzaklaşan 2 aşığı fark etti. Durumu hemen başsavclığa bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kamera kayıtları incelemeye alındı.