İnfaz bar

İzmir'de bir yıllık evli 3 bar sahibi Erkan Kaya, sokakta yürürken kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2013 Güncelleme 19 Eylül 2013, 02:18
İnfaz bar

İÇİNDEKİLER

İzmir Bornova'da gece yarısı vahşi bir cinayet işlendi. Üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Bornova Küçük Park'ta üç ayrı mekan işleten 31 yaşındaki Erkan Kaya, işyerini kapattıktan sonra aynı sokak üzerindeki bir arkadaşını ziyaret etti. Apartmandan çıktığı sırada kimliği belirsiz 7- 8 kişi, Kaya'nın yolunu kesti. Bir anda Kaya'ya saldıran grup, kanlar içinde kalan barcının kafasını da defalarca gevrek evinin buzdolabı vitrinine vurdu. Bu sırada vitrin camı parçalandı. Kaya'yı kanlar içinde bırakan saldırganlar, olay yerinden hafif ticari araca binerek kaçtı.

DEHŞETE TANIK OLDULAR
Bir yıl önce Betül Kaya ile evlendiği öğrenilen Kaya'nın uğradığı saldırıya, gevrek evindeki gençler tanık oldu. Şoke olan gençler bir süre sonra durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Erkan Kaya, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SALDIRGANLAR ARANIYOR
Vücudunun çeşitli yerlerinde kesik ve kırıklar bulunan Kaya'nın özellikle başına ve göğsüne aldığı darbe ile ağır yaralandığı kaydedildi. Sokağı güvenlik kordonu ile çevreleyen ekipler, incelemede bulundu. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini alan polis, saldırganların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.