İlan-ı aşk

Genç hemşire, evi terk eden eşine gazete ilanıyla 'Dön' dedi. Ancak kocası bu çağrıya ses vermedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2013 Güncelleme 26 Ağustos 2013, 00:00
İlan-ı aşk

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da büyük bir hastanede hemşire olarak çalışan Perihan Yenidünya (28), evi terk eden eşine gazete ilanıyla "Dön" dedi. Yenidünya, arkadaş ortamında tanıştığı Tayfun Yenidünya ile 2 yıl önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendi. Genç kadın, ikinci evliliğini yapan eşinin tüm borçlarını kapattı. Bu evlilikten bir oğlu olan Perihan Yenidünya, eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Tayfun Yenidünya, evi terk etti. Büyük bir yıkım yaşayan hemşire ise 1 yaşına giren oğlu Efe'nin doğum gününde, eşinin dönmesi için gazetelere "Eve dön" ilanı verdi. Ancak ilana rağmen eşi eve dönmeyen Perihan Yenidünya, "Eşimi canından bile çok seviyorum.

Evine geri dön. Oğlumuzla yeni bir sayfa açalım" diyerek son çağrıyı yaptı.

DAMAT SINAVDA
Nevşehir
'de yaşayan ve akaryakıt istasyonunda çalışan Yusuf Uslu (22), internetten tanıştığı Saniye'ye (18) gönlünü kaptırdı. Çift, 3 ay sonra evlenme kararı aldı. İmam olmak isteyen damadın, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan yeterlilik sınavı ise düğün gününü denk geldi.

Düğüne yetişebilmek için sınava damatlıkla giren Uslu, salonda ter dökerken, gelin de heyecanla okul bahçesinde bekledi. Çift, sınavdan sonra Acıgöl İlçesi'ne bağlı Karapınar Beldesi'ndeki düğünle dünyaevine girdi.


Neslihan KESKİN