Ecelin röntgeni çekildi

Röntgen cihazı özürlü kızını tutan anneyi pres gibi sıkıştırıp, feci şekilde ölümüne sebep oldu. Acılı baba 'Sorumlular cezalandırılsın' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 00:00
Ecelin röntgeni çekildi

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da kapıcılık yapan Çetin Kulan ve Emine Kulan, 7 yaşındaki özürlü kızları Aleyna'yı röntgen filmi çektirmek için Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Röntgen teknisyeni Mehmet Ali Güneş, genç çiftten kızlarını tutmalarını istedi. Baba kızını belinden tutarken, anne ise kızının ayaklarından tuttu. Bu sırada raylı röntgen cihazı Emine Kulan'ı duvarın arasına sıkıştırdı. Genç kadının göğsü parçalandı. Talihsiz kadın 4 saat süren ameliyatın ardından kurtarılamadı.

AH DEMEDEN ÖLDÜ
Acılı eş Çetin Kulan, "Cihaz aşağıya indiğinde eşim, duvar ile cihazın arasına sıkıştı. Eşim 'Ah' bile diyemeden öldü. En büyük hayali kızımızın konuşup 'anne' demesiydi. Bütün vaktini Aleyna'nın iyileşmesi için geçiriyordu. Aleyna, ellerini hareket ettirmeye ve yavaş yavaş yürümeye başlamıştı. Her gün giderek iyileşiyordu. Bu işin peşini bırakmayacağım. Benim canımı aldılar" diye konuştu.

ANNESİNİ BEKLİYOR
7 yaşındaki Aleyna kapıcı dairesinde hiçbir şeyden habersiz, annesinin gelmesini bekliyor.


Deniz DERİN