Tek hapla ek'arte

Sosyetik modacı gece evinde alkol aldıktan sonra üstüne bir de ağrı kesici hap içti. Fenalaşıp bayılan Arte Tahir hastanede hayata döndürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2013 Güncelleme 19 Mart 2013, 00:00
Tek hapla ek’arte

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden modacı Arte Tahir, Beşiktaş'taki evinde geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre Arnavutköy Şeker Vadi Konakları'nda oturan modacı Arte Tahir, arkadaşı Neşe Ünal ile birlikte alkol almaya başladı. Bir süre sonra ise başı ağrı için 1 tane ağrı kesici alan Arte Tahir, saat 05:00 sıralarında fenalaşarak yere yığıldı. Bunun üzerine yanında bulunan arkadaşı Ünal, durumu 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri baygın haldeki Arte Tahir'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Midesi yıkanan ve hayati tehlikeye atlatan ünlü modacı sabah taburcu edildi.

İNTİHAR YORUMLARI
İki yaşındayken babasını kaybeden ve Arnavutluk'taki akrabalarıyla yıllar sonra tanışan, özel hayatı ise çalkantılı geçen Tahir'in yaşadıkları ise sosyal medyada 'intihar mı etti' sorusunu gündeme getirdi. Ancak sabah hastanede yürüyerek çıkan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan modacı Arte Tahir "Evde tansiyonum düştü, baygınlık geçirdim. Yanımda bulunan arkadaşım ambulans çağırdı. Hastaneye geldim ama şimdi iyiyim" diyerek bu iddiaların gerçek dışı olduğunu ortaya koydu.