Cani sevgili

Başkasından 4 aylık hamile olduğunu öğrendiği sevgilisini evde satırla 10 parçaya bölerek bavula koyup denize atan zanlı, 5 yıl sonra yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2013 Güncelleme 18 Mart 2013, 00:00
Cani sevgili

İÇİNDEKİLER

İstanbul Pendik'te 36 yaşındaki Hüseyin Kemal Kenar, 2008 yılında 17 yaşındaki sevgilisi Dilek Avcı ile yaşamaya başladı. İddialara göre Avcı, doktordan aldığı hamile raporunu sevgilisi Kenar'a göstererek başka birinden hamile olduğunu ve ayrılmak istediğini söyledi. Sinirlenen Kenar, sevgilisini iple boğarak satırla cesedini 10 parçaya ayırdı. Kenar, cesedi bavula koyarak, Kocaeli Hereke'de kayalıklardan denize attı. Cesedin aynı gün karaya vurması üzerine polis ekipleri olayı aydınlatmak için geniş çalışma başlattı. Soruşturmayı derinleştiren dedektifler, cinayet zanlısı olarak gördükleri Kenar'ı takibe başladı. Ekipler zanlıyı Tekirdağ'daki evinde yakaladı. Zanlı Kenar, "5 yıl sonra yakalanacağım aklıma bile gelmezdi. Bana başkasından hamile olduğunu söyledi. Çamaşır ipi ile önce boğarak öldürdüm. Tuvalette satırla 10 parçaya ayırdım. Bir gün boyunca kanının akmasını bekledim. Valize koyup denize attım" dedi.

'KATİLLE YATIYORMUŞUM'
Katil zanlısı Kenar'ın eşi Selda Kenar, "2009'da evlendik. 4 yıldır bir katil zanlısı ile yatıyormuşum. Bana ve çocuğuma karşı çok iyiydi. Dört dörtlük bir eşti. Nasıl yaptı anlamıyorum" diye konuştu.