Çocuklarını kesti

2012'nin son vahşeti Muğla'da yaşandı. Evde cinnet getiren 25 yaşındaki anne, 3.5 aylık ve 2 yaşındaki iki çocuğunu bıçakla öldürüp intihara kalkıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2013 Güncelleme 01 Ocak 2013, 00:00
Çocuklarını kesti

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Milas ilçesinde annenin cinneti korkunç bir katliama dönüştü. 2 küçük yavrusunu bıçakla öldüren kadın, kendisini de bıçakladı. Genç kadın son anda hastaneye yetiştirildi. Korkunç olay şöyle meydana geldi. Ören beldesi Orta Mahalle'de yaşayan 25 yaşındaki Tuğba Gökmen, henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirdi. Çocukları 3.5 aylık Aylin ve 2 yaşındaki Ayhan'ı bıçakla keserek öldüren kadın, ardından kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak intihar etmek istedi.

PENCEREYİ KIRARAK GİRDİ
Kemerköy Termik Santrali'nde çalışan Yaşar Gökmen, eve geldiğinde kapının kilitli olması üzerine pencereyi kırarak içeriye girdi. Eşi ve çocuklarını kanlar içinde bulan Yaşar Gökmen, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki çocuğun öldüğünü belirledi. Anne Tuğba Gökmen'in ölmediği fark edilince yarım saat süren müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alının kadının tedavisine yoğun bakım servisinde devam ediliyor.

HASTANEDE SİNİR KRİZİ
Hastanede bir süre sonra kendisine gelen Tuğba Gökmen'in, "Ben ne yaptım. Çocuklarımı öldürdüm" diyerek sinir krizi geçirdiği belirtildi. Genç kadının 4 yıl önce Muş'tan gelerek görücü usulüyle Yaşar Gökmen'le evlendiği öğrenildi. Aylin ve Ayhan kardeşlerin cesetleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

KENDİNE GELİNCE
Tuğba Gökmen tedavi altına alındığı hastanedeki yoğun bakım ünitesinde kendine gelince "Çocuklarımı öldürdüm" diyerek sinir krizi geçirdi.