Kocaya sevgili bıcağı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2012 Güncelleme 31 Aralık 2012, 00:41
Kocaya sevgili bıcağı

İÇİNDEKİLER

Konya'da aile içi şiddet bu defa tersten vurdu. Evli kadın, sevgilisi ile birlikte boşanmak üzere olduğu kocasını bıçakladı. Kamyon şoförlüğü yapan 46 yaşıdaki Mehmet Yıldız, dün saat 10.30 sıralarında, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanmak üzere olduğu eşi 24 yaşındaki Sümeyye Yıldız'ın Aydınlık Evler mahallesindeki evine gitti. Ancak evde eşinin sevgilisi Ali Vural'la karşılaşınca taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Mehmet Yıldız; Sümeyye Yıldız ve Ali Vural tarafından boynundan bıçaklandı.

İNKAR VE İTİRAF
Ağır yaralanan Yıldız, ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan Sümeyye Yıldız ve Ali Vural, önce Mehmet Yıldız'ın kendi kendisini bıçakladığını söyledi. Ardından Yıldız'ı kendilerinin bıçakladıklarını itiraf ettiler. Polis, durumu ciddi olan Yıldız'ı sevgilerden hangisinin bıçakladığını tespit etmeye çalışıyor.

BOŞANMADAN SEVGİLİ BULDU
Sümeyye Yıldız boşanma davası sürerken sevgilisi Ali Vural ile birlikte yaşamaya başladı. Bunu bilmeyen kocası eve gelince çıkan tartışmada kan aktı.

Aykut GÖREN