Baltalı vahşet

Psikolojik tedavi gören koca, uyuyan eşinin kafasına baltayla defalarca vurdu. Daha sonra oğlunun evine gidip, 'Kalkın annenizi öldürdüm' diye bağırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2012 Güncelleme 07 Aralık 2012, 00:00
Baltalı vahşet

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın İznik İlçesi'nde psikolojik tedavi gören koca, uyuyan eşini baltayla öldürdü. Korkunç olay, ilçeye bağlı Kaynarca Köyü'nde meydana geldi.

KANA BULANDI
20 yıldır psikolojik problemler yaşadığı ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Mehmet Menkeş (55), önceki gece eşi Kadriye Menkeş'in (50) uyumasını bekledi. 2 çocuk babası, eşi uyuduktan sonra evinin bahçesinden baltayı alarak yatak odasına döndü. Uyuyan eşinin başına baltayla birkaç kez vurdu. Kanlar içinde kalan Kadriye Menkeş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karısını öldürdükten sonra aynı binanın ikinci katında oturan oğlu Osman Menkeş'in kapısını çalan katil koca, "Kalkın, ben annenizi öldürdüm" diye bağırdı. Alt kata indiklerinde annesinin cesediyle karşılaşan Osman Menkeş ise sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Mehmet Menkeş'i gözaltına aldı. Zanlının gözaltına alınırken ağladığı gözlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

SESSiZ KALDI
Mehmet Menkeş'in içine kapanık bir insan olduğu öğrenildi. Katil kocanın jandarmadaki sorgusunda eşini neden öldürdüğü sorusuna cevap vermediği öğrenildi.