Hırsızın gaz'abı

Spreyli hırsız, kendisini DEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp bir eve girdi. Evdeki kadını bayılttı. Değerli eşya bulamayınca da evin hanımına dayak atıp kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2012 Güncelleme 02 Eylül 2012, 00:00
Hırsızın gaz’abı

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da kendisini DEDAŞ görevlisi olarak tanıtıp kapıyı açtıran hırsız, evde 1.5 yaşındaki oğluna yemek hazırlamaya çalışan 24 yaşındaki Sultan Andiç'i spreyle bayıltarak evin altını üstüne getirdi. Para ve altın arayan hırsız, hiçbir şey bulamayınca, baygın haldeki kadını darp ederek kaçtı. Sultan Andiç'ten haber alamayan komşuları, içeriden bebeğinin ağlama seslerini duyunca kapıyı çaldı. Ancak genç kadın baygın olduğu için kapı açılmadı. Bunun üzerine komşuları polisi aradı.

EŞİ TEPKİ GÖSTERDİ
Hemen eve gelen polisler de kapıyı açtıramayınca itfaiyeyi çağırdı. İtfaiyenin kapıyı açmasıyla içeriye giren polisler, oğlu başında ağlayan Sultan Andiç'i baygın halde yerde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekibinin müdahalesi sonucu 1 saat sonra kendisine gelebilen genç kadın, yaşadığı dehşeti anlatınca gerçek ortaya çıktı. Sultan Andiç ifadesi alınmak üzere Bağlar Polis merkezine götürülürken, olayı duyunca eve gelen eşi Murat Andiç, Diyarbakır'ın hırsızdan geçilmediğini söyleyerek, "Artık güpegündüz evlere girip dehşet saçıyorlar. Bir yerde bir hırsız güpegündüz evlere girip istediği her şeyi yapabiliyorsa orada can güvenliği yoktur. Ya eşim öldürülseydi. Diyarbakır'da da güvenlik sorunu var. Hırsızlarla polisler de uğraşmak istemiyor" diye konuştu.