Tarlada dehşet

Evden tarlalarını sulamak için ayrılan 3 çiftçinin cesetleri bulundu. Güvenlik güçleri çiftçilerin enselerinden vurularak öldürüldüğünü belirledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2012 Güncelleme 08 Ağustos 2012, 00:16
Tarlada dehşet

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Menemen ilçesi Maltepe beldesinde ikamet eden Yusuf Kafalı (55), Zekirya Toksöz (57), Gerenköy ovasındaki tarlalarını sulamak üzere evlerinden ayrıldı. Gece dönmeyen çiftçileri merak eden köylüler, durumu Jandarma'ya bildirdi. Aynı saatlerde Bahri Şirin (48) isimli çiftçinin de tarlasını sulamak üzere evinden ayrılıp geri dönmediği ihbarı geldi. Bunun üzerine jandarma kayıp köylüleri aramaya başladı.

DÜŞMANLARI YOKTU
Gece boyunca yapılan arama çalışmaları sonucunda Yusuf Kafalı (55) ile Zekirya Toksöz'ün(57) cansız bedenleri dün sabah sulama kanalında bulundu. Yapılan ilk incelemede her 2 cesedin de yakın mesafeden enselerine ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Kayıp Bahri Şirin'nin cesedine de olay yerine 500 metre mesafede ulaşıldı. Bahri Şirin de tabanca ile yüzünden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olay bölgede büyük infial yarattı. Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Çiftçilerin bölgede tanınan sevilen kişiler olduğu, hiç kimse ile husumetlerinin olmadığı belirtildi.