Paşa çayı

Son dönemde vizyona giren çay reklamlarının kralı Kenan ve Ozan Doğulu kardeşler oldu. Müzisyen ikili 10 saniyelik reklam için 1 milyon TL alırken, Kadir İnanır ise çaycılıktan 700 bin TL kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2012 Güncelleme 09 Haziran 2012, 02:15
Paşa çayı

İÇİNDEKİLER

Reklam dünyası, sanatçılar için para basma kapısı olmaya devam ediyor. Günde ortalama 245 milyon bardak çayın tüketildiği Türkiye'de pazarın kızışmasıyla reklamlar ve reklamlarda oynayan oyuncular da ön plana çıkıyor. Son zamanlarda ortaya çıkan çay reklamı furyasının önde gelen isimleri ise Ozan ve Kenan Doğulu kardeşler ile Kadir İnanır. Rekor ücret ise Doğulu kardeşlerde. Müzisyen ikili, oynadıkları 10 saniyelik reklam filminden 1 milyon TL aldı. Kadir İnanır ise oynadığı reklamda, gün yapan ev kadınlarına çay ikram ederek 700 bin TL'yi cebe indirdi.

ÜÇ GÜZELE FARKLI TARİFE
İki reklam filmi için kamera karşısına geçen Müslüm Gürses'e ise bu kampanya için 400 bin TL ödendi. Bir başka firma ise reklam yüzü olarak üç güzeli seçti. Bu reklamdan Burcu Kara 80 bin TL, Doğa Rutkay 60 bin TL ve Pelin Batu da 45 bin TL kazandı.